ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
— Εκτιμούσα πάντα τους επιχειρηματίες που έβαζαν στην ταμπέλα της επιχείρησής τους το όνομά τους. Οταν κανείς είναι υπερήφανος για την δουλειά του βάζει μπροστά το όνομά του και δεν κρύβεται πίσω από ξενόφερτους τίτλους.

— Το κέρδος μιας επιχείρησης πρέπει να προέρχεται από πολλούς σε αριθμό πελάτες κι όχι από λίγους μεγαλοπελάτες. Οι μεγάλες δουλειές δύσκολα γίνονται και εύκολα χάνονται και μια επιχείρηση πρέπει να έχει σταθερότητα και διάρκεια.

— Δεν χαϊδεύουμε τον πελάτη, αλλά είμαστε πάντα σταθεροί και συνεπείς απέναντί του.

— Κάθε νέο συμβόλαιο είναι παρακαταθήκη για ένα καλύτερο μέλλον για την επιχείρηση, και ανήκει στο πρακτορείο και όχι στην απρόσωπη ασφαλιστική εταιρία που θα εκδόσει το συμβόλαιο.

— Ταμπέλα καμμιάς ασφαλιστικής δεν έχει θέση στο πρακτορείο. Πουλάμε την άψογη δουλειά μας και τον εαυτό μας και η παρουσία οποιασδήποτε ασφαλιστικής θα είναι απόλυτα διακριτική.

— Συνεργάζομαι μακροχρόνια και σταθερά με τις ίδιες ασφαλιστικές εταιρίες και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ μας.

— Δεν κυνηγάμε Bonus παραγωγής κάνοντας μπαλάκι τον πελάτη κάθε φορά που έχει ανανέωση.

— Σεβόμαστε και τον μικρότερο πελάτη του γραφείου και προσδοκούμε από αυτόν, άριστες συστάσεις σε γνωστούς του ανθρώπους που αγαπά. Να είναι βέβαιος ότι θα έχουν την ίδια άριστη εξυπηρέτηση και πως τους προσφέρει μεγάλη εξυπηρέτηση συστήνοντάς μας.

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ

ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
ΖΩΗΣ
ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Κοζάνης 50 & Κλεισούρας
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ: 210 - 50,60,630
Fax: 210 - 50.65.083 

aaaaaaaaaaaaiii