ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Ο Μελισσάς Χρ. Ανδρέας γεννήθηκε στο Μεσοχώρι Φθιώτιδος, όπου και έζησε τα πρώτα παιδικά του χρόνια.
Από τα 17 του χρόνια και μέχρι την ολοκλήρωση των σπουδών του, εργάστηκε σαν σερβιτόρος - ψήστης - πιτσαδόρος - οδηγός ταξί - εμποροϋπάλληλος και οδηγός Αστικού λεοφωρείου.
Τα επαγγέλματα αυτά που από νεαρή ηλικία έκανε, ατσάλωσαν τον χαρακτήρα του και του έδωσαν σαφή εικόνα της έννοιας Πελάτης.

 

Τελειόφοιτος του τμήματος διοίκησης μονάδων Υγείας και Πρόνοιας πλέον, εξειδικεύτηκε κυρίως σε διοίκηση επιχειρήσεων και σε Χρηματιστηριακά θέματα παρακολουθώντας πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Πτυχιούχος της Αγγλικής γλώσσας και μετανιωμένος που δεν καλιέργησε όσο θα έπρεπε και την Γαλλική γλώσσα.
Εργάστηκε από το 1990 έως το 1995 στην INTERAMERICAN που αποτέλεσε γι αυτόν πραγματικό σχολείο και του πρόσφερε διακρίσεις στον κλάδο ζωής.
Το 1995 ιδρύει την δική του Πρακτορειακή επιχείρηση και παράλληλα εργάζεται σαν Unit Manager στην Ιονική Ασφαλιστική.
Πολύτιμος αρωγός στην προσπάθειά του, στάθηκε η σύζυγός του Πολίτη Ακριβή, παρ όλο που δεν έχει σχέση με τον ασφαλιστικό χώρο ( πτυχιούχος Βρεφοκόμος και Βιβλιοθηκονόμος).
Πολύ σύντομα εγκαταλείπει την Ιονική ασφαλιστική, θεωρώντας σημαντικότερη την παρουσία του στο Πρακτορείο και την άμεση δική του επαφή με τους πελάτες του.
Προτιμά τη σταθερή και μακροχρόνια συνεργασία με τις ίδιες ασφαλιστικές εταιρίες και θέλει να καλύπτει με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο τις ασφαλιστικές ανάγκες των πελατών του που είναι υπαρκτές και άμεσες.
Απεχθάνεται την πιεστική πώληση και αποφεύγει να κάνει ασφαλιστήρια που ο πελάτης δεν θα διατηρήσει.
Με υπερηφάνεια αναφέρει οτι το πελατολόγιό του, είναι σοβαρό, σταθερό, με διάρκεια και παρουσιάζει πολύ χαμηλό δείκτη ζημιών. Ελπίζει επίσης η κόρη του να αποδειχθεί κατάλληλη, να αναπτύξει παραπάνω το κόσμημα αυτό της ασφαλιστικής αγοράς.

 

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ

ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
ΖΩΗΣ
ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Κοζάνης 50 & Κλεισούρας
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ: 210 - 50,60,630
Fax: 210 - 50.65.083 

aaaaaaaaaaaaiii